ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αρχική > Ποίοι Είμαστε

Προφίλ Εταιρίας

 Η   Εταιρεία Σ.ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε από τον Σπυρίδωνα Κυζιρίδη το 1995 , μετά από την διάλυση της εταιρείας ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΟΕ.

Η έδρα της είναι στον Ασπρόπυργο Αττικής στη θέση ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Η Εταιρεία ασχολείται με την επισκευή και την εμπορία ανταλλακτικών και μηχανημάτων στον τομέα  του εκσκαφέα.

Μερικές από τις συνεργαζόμενες εταιρίες είναι: LIEBHERR, Όμιλος CNH, BOSCH REXROTH,LINDE,ZF,ACE HAMMER

Χρειάζεστε βοήθεια?

Προϊόντα:

  • Μηχανήματα
  • Ανταλλακτικά
  • Εξοπλισμός μηχανημάτων
  • Υδραυλικές σφύρες

Επίσημος Αντιπρόσωπος:

Η Ομάδα Μας

Στην ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ Α.Ε. πιστεύουμε ότι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία είναι που διαμορφώνουν τη δυναμική και την πορεία της για το μέλλον. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα μας είναι εδώ και πολλά χρόνια σταθερή και φυσικά αποτελεί βασικό παράγοντα της επιτυχίας της εταιρείας.

Τα άτομα που την απαρτίζουν έχουν επιλεχθεί για την αξιοπιστία, τη συνέπεια, την εργατικότητα και την αγάπη τους για τον τομέα δραστηριοποίησης της εταιρείας μας, ώστε να διαμορφώσουμε ένα ανθρώπινο δυναμικό με όρεξη και όραμα. 

Η ομάδα μας που σήμερα αποτελείται από 30 άτομα με εμπειρία και κατάρτιση στον χώρο του εκσκαφέα, συνεχώς μεγαλώνει με νέες προσθήκες που φέρνουν τη σύγχρονη ματιά και την καινοτομία στις ενέργειες μας ως εταιρεία. Με τον τρόπο αυτό διατηρούμε την εμπειρία και την εξειδίκευση του παρελθόντος συνδέοντας τα με καινοτόμες ιδέες και λύσεις στον χώρο της εμπορίας και επισκευής μηχανημάτων στον τομέα του εκσκαφέα.  

Η Ιστορία Μας

Η εταιρείας μας ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ Α.Ε. εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες διανύει μία αξιοσημείωτη διαδρομή στο χώρο των επισκευών και εμπορίας ανταλλακτικών μηχανημάτων στον τομέα του εκσκαφέα. Με έδρα την Αθήνα, από το 1995 που ξεκινήσαμε, ακολουθούμε μέχρι και σήμερα ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς της δραστηριοποίησης μας. 

Εδώ και τόσα χρόνια, αναπτύσσουμε διαρκώς και μεγαλώνουμε τη γκάμα ανταλλακτικών που είναι διαθέσιμα για το πελατολόγιο μας, ενημερωνόμαστε και εκσυγχρονίζουμε τις τεχνικές που ακολουθούμε και παράλληλα ανανεώνουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. 

Κύριο μέλημα μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των τεχνικών και των μηχανημάτων μας, ώστε να είμαστε πάντοτε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο και το πιο σύγχρονο προϊόν.

Επενδύουμε στην εξέλιξη μας και αυτό φαίνεται στην πορεία της εταιρείας μας αφού ως ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ Α.Ε. κατέχουμε εξέχουσα θέση τόσο στην εγχώρια ελληνική αγορά όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Άλλωστε, η πολύχρονη συνεργασία της εταιρείας μας με παγκοσμίου φήμης εταιρείες στον χώρο του εκσκαφέα, είναι το απτό παράδειγμα που αποδεικνύει την ποιότητα και την αξιοπιστία της δουλειάς μας.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors